مدیر طراحی فولکس واگن بازگشت دکمه‌های فیزیکی به کابین خودروها را تایید کرد

پس از آغاز تبی فراگیر در صنعت خودروسازی که هدف آن حذف دکمه‌های فیزیکی از کابین خودروها بود، اکنون ورق برگشته است. مدیر طراحی فولکس واگن به‌تازگی از بازگشت دکمه‌ها به کابین خودروها سخن گفته است. به گفته او، خودروها نباید شبیه تلفن همراه باشند. این تصمیم پس‌از‌آن گرفته شد که فولکس واگن اکثر کنترلرهای فیزیکی را از خودروهای الکتریکی خود حذف کرد و درس‌های طولانی و دردناکی آموخت!

خودروسازان مختلف پس از یک دهه شکایت خبرنگاران و مصرف‌کنندگان، بالاخره تصمیم به تغییر رویه گرفته‌اند. قراردادن تمامی عملکردهای خودرو در صفحه لمسی راه‌حلی ضعیف برای حذف دکمه‌های فیزیکی از کابین خودروها بوده است.

مدیر طراحی فولکس واگن از اشتباهات این شرکت می‌گوید

فولکس واگن یکی از خودروسازانی است که تصمیم گرفته دکمه‌های فیزیکی را به کابین خودروهایش بازگرداند. «آندریاس ماینت» رئیس طراحی فولکس‌‌ واگن در مصاحبه با خبرگزاری بریتانیایی اتوکار، اعلام کرد رویکرد این شرکت برای حذف دکمه‌های فیزیکی از کابین خودروها اشتباه بوده است. اکنون فولکس واگن رویه خود را تغییر داده است.

نخستین خودرو فولکس واگن که کابین آن براساس ایده جدید طراحی خواهد شد، فولکس واگن ID.2 است. پس‌ازآن‌، دکمه‌های فیزیکی برای چند عملکرد مهم به کابین خودروها اضافه خواهند شد. این عملکردها شامل صدا، گرمایش، فن‌ها و چراغ خطر هستند. این دکمه‌ها زیر صفحه‌نمایش سیستم سرگرمی قرار می‌گیرند.

البته فولکس واگن به دلخواه این دکمه‌ها را به کابین خودروها بازنگردانده است. این کنترلرها بخشی از الزامات جدید یوروانکپ هستند که از سال ۲۰۲۶ در رتبه‌بندی ایمنی قرار می‌گیرند. اگر خودروی کنترلرهای فیزیکی برای بوق، برف‌ پاک‌کن‌ها، چراغ‌های راهنما، چراغ‌های خطر و عملکردهای کمک اضطراری (SOS) نداشته باشد، نمی‌تواند به ۵ ستاره ایمنی دست پیدا کند.

روزنامه‌نگاران تنها افرادی نیستند که افراط در رابط کاربری لمسی را ایده بدی می‌دانند. «متیو اوری»، مدیر توسعه استراتژیک NCAP، دراین‌باره به نشریه پولیتیکو می‌گوید: «آنچه می‌بینیم، افزایش بیشتر تصادفات رانندگی ناشی از کارکردن با رابط‌های لمسی است. افراد در خودروهای جدید تصادف می‌کنند؛ زیرا حواسشان به رابط کاربری لمسی خودروها پرت می‌شود.»

منبع خبر

نظر و دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

زنجیره تامین نیازها