میتسوبیشی اوتلندر و کیا اسپورتیج، محبوب‌ترین خودروهای وارداتی جدید

مرحله جدید ثبت‌نام خودروهای وارداتی آبان‌ ۱۴۰۳ انجام شد و برندگان نیز مشخص شدند. شرکت‌های واردکننده نیز با انتشار شرایط فروش برای خودروهای عرضه‌شده فراخوان تکمیل وجه را برای متقاضیان منتشر کردند. براساس آنچه از صحبت‌ برگزارکنندگان برمی‌آید، میتسوبیشی اوتلندر و کیا اسپورتیج بیشترین تقاضا را در این مرحله داشتند.

میتسوبیشی اوتلندر و سه خودرو محبوب دیگر وارداتی

به گفته «مهدی تقدسی»، مدیر سامانه یکپارچه فروش خودرو، کیا اسپورتیج، کیا K5، میتسوبیشی اوتلندر و تویوتا لوین بیشترین تقاضا را در مرحله جدید ثبت‌نام خودروهای وارداتی به خود اختصاص داده‌اند.

استقبال گرم مشتریان از خودروهای میتسوبیشی، کیا و تویوتا نشان می‌دهد دوران کوتاه محبوبیت خودروهای وارداتی چینی به سر آمده است. در بازه‌ای کوتاه که ابتدای دوره واردات خودرو به کشور بود، خودروهای چینی نظیر چانگان CS35 پلاس و جتا VS7 به شهرت قابل‌توجهی دست یافتند اما فقط یک‌ سال پس از ورود خودروهای جدید، مشتریان دیگر تمایلی به خرید خودروهای وارداتی چینی نشان نمی‌دهند.

البته این مسئله جنبه مثبتی هم دارد. تعداد خودروهای وارداتی عرضه‌شده در سامانه یکپارچه محدود است اما گروه بزرگی از متقاضیان برای خرید این خودروها ثبت‌نام می‌کنند؛ بنابراین انتخاب خودروهای چینی در سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی شانس برنده شدن مصرف‌کنندگان واقعی را افزایش می‌دهد.

به گفته مدیر سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی، ۷۳ هزار نفر در مرحله جدید عرضه این خودروها ثبت‌نام قطعی کردند. تعداد خودروهای عرضه‌شده در این مرحله نیز حدود ۶ هزار دستگاه بود. به‌عبارتی به‌ازای هر ۱۲ نفر متقاضی یک دستگاه خودرو وجود داشت.

کیا اسپورتیج که محبوب‌ترین خودرو در این مرحله لقب گرفت، با قیمت تقریبی ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان عرضه شد. قیمت کیا K5 نیز در همین محدوده تعیین شده بود. قیمت اولیه میتسوبیشی اوتلندر نیز حدود دو میلیارد تومان اعلام شد. در نهایت تویوتا لوین نیز با قیمت تقریبی ۲ میلیارد تومان در اختیار متقاضیان قرار گرفته بود. بدیهی است که درصورت افزایش محبوبیت خودروهای تویوتا، میتسوبیشی، نیسان و کیا، فعالیت واردکنندگان برای ثبت‌سفارش این خودروها نیز افزایش خواهد یافت؛ درنتیجه پس از ورود انبوهی از محصولات جدید به بازار، قیمت خودروهای وارداتی در بازار آزاد بیشتر از گذشته به‌سمت تعادل پیش خواهد رفت.

منبع خبر

نظر و دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

زنجیره تامین نیازها