رشد ۳۲ درصدی ترانزیت خارجی در گمرکات

رئیس‌کل گمرک ایران گفت: سال گذشته ۱۸ میلیون تن ترانزیت خارجی داشتیم که در ۹ ماهه امسال به ۱۴.۷ میلیون تن ترانزیت خارجی رسید.

کد خبر : ۱۶۹۴۲۵

به گزارش ایبنا، «فرود عسگری» رئیس‌کل گمرک جمهوری اسلامی ایران امروز در گردهمایی مدیران گمرکی سراسر کشور اظهار داشت: در مقوله ترانزیت خارجی باید در مبادی ورودی و خروجی کشور از سیستم‌های پیشرفته استفاده کنیم که در این راستا اقداماتی انجام دادیم که منجر به رشد ترانزیت شده است.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه سال گذشته ۲۴۲ همت به خزانه دولت واریز داشتیم، گفت: از ابتدای امسال نیز ۱۷۰ همت واریزی به خزانه دولت داشته‌ایم.

عسگری بیان داشت: از حیث اقتصادی، گمرک سومین منبع تامین کننده درآمد‌های دولت است.

وی عنوان کرد: ۱۵ همت تخفیف معافیت دانش بنیانی و قانون بودجه به مرزنشینان و کوله بران داشته‌ایم.

رئیس‌کل گمرک جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه هشت هزار کارمند در ۱۴۰ گمرک فعالیت دارند، اظهار داشت: در همه استان‌ها ۲ گمرک داریم، در ۳۱ واحد گمرکی خدمات ملوانی ارائه می‌شود ضمن اینکه به مرزنشینان نیز خدمات می‌دهیم.

وی اضافه‌کرد: شیوه نامه‌ای به واحد‌های تولیدی ارائه کردیم که بر اساس آن واحد‌هایی که مشکل نقدینگی دارند می‌توانند ۶۹ درصد کالا را ترخیص و به خط تولید وارد کنند و پس از آن نسبت به پرداخت تعرفه‌های گمرکی اقدام کنند.

عسگری با اشاره به ایجاد انبار گمرکی در واحد‌های تولیدی گفت: ۲۱۸ واحد تولیدی اقدام به راه اندازی این انبار‌ها کردند تا کالا‌ها مستقیم از گمرک به واحد‌های تولیدی وارد شود.

وی ادامه‌داد: همچنین ۶۸۰ شرکت را در فهرست فعالان اقتصادی قرار دادیم تا بتوانند از مشوق‌ها استفاده کنند.

رئیس‌کل گمرک جمهوری اسلامی ایران با اشاره به بند‌های ابلاغی وزیر اقتصاد به گمرکات، خاطرنشان‌کرد: ۶ بند ابلاغی را با سرعت دنبال می‌کنیم که توسعه توانمندی انسانی، گسترش ارتباط با سازمان‌های بین‌المللی و تقویت همکاری‌های منطقه‌ای در حوزه تجارت فرامرزی، اصلاح پرونده‌های گمرکی، اصلاح ارزش گذاری کالا‌های وارداتی و صادراتی، ارتقای رتبه ایران در شاخص تجارت فرامرزی با همکاری سایر دستگاه‌های مربوط از جمله این موارد است.

 

منبع: ایرنا

منبع خبر

نظر و دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

زنجیره تامین نیازها